Vervoer  /  transport

Er zijn verschillende manieren om bij onze school te komen. Voor leerlingen die ver van school wonen zijn er andere mogelijkheden dan voor kinderen die dicht bij school wonen.  

Lopend of met de fiets

Kinderen die dicht bij onze school wonen, komen meestal lopend of met de fiets naar school. De jongere kinderen doen dit meestal met papa, mama of een verzorger. De oudere kinderen kunnen ook alleen naar school komen. 

Met de bus

Kinderen uit Enschede die wat verder van de school wonen, kunnen met de bus naar school. Zij krijgen van de gemeente Enschede een buskaart. Deze buskaart is alleen geldig voor de reis van huis naar school en weer terug. Voor een buskaart hebben we een pasfoto van uw kind nodig. Als uw kind naar een andere school gaat moet de buskaart op school worden ingeleverd.
Als u in Haaksbergen  woont, dan kunt u bij de gemeente Haaksbergen een vergoeding voor het vervoer aanvragen. Hierover wordt u bij het intakegesprek geïnformeerd.

Met de taxi

Voor leerlingen die verder van school wonen, wordt via de betreffende gemeente taxivervoer geregeld. Dit zijn o.a. de gemeenten Haaksbergen, Losser, Oldenzaal, etc.